Wat maakt Vitaal anders


Winkelmandje

Echte stukslevering. Alleen bij Vitaal.

Vitaal! is uw probleemoplossend leverancier gericht op het fijnmazig, afdelingsgericht én hoogfrequent leveren van (stuks)artikelen vers, ultra-vers en Droge Kruidenierswaren, waarbij alle bekende A-merken een belangrijke positie innemen. Vitaal werkt intensief samen met alle producenten in Nederland. Hierdoor heeft u écht keuzevrijheid van product en producent. Alles is per stuk te bestellen; dát kan alleen bij Vitaal!


Versproducten

Betere houdbaarheid. Alleen bij Vitaal.

Versproducten die 's avonds bij Vitaal worden afgeleverd, gaan reeds de volgende ochtend vroeg naar de afnemers. Door de korte lead-time en hoge omloopsnelheid is er nauwelijks opslag en tijdverlies. Dat bevordert de THT (houdbaarheid) voor de eindgebruiker en verlaagt de eventuele derving. Dit heeft weer een gunstige invloed op het rendement en het budget van de (zorg)onderneming.


Vrachtwagen

Vandaag op morgen bezorgd. Alleen bij Vitaal.

Als landelijk continubedrijf is Vitaal 24 uur per dag, 6 dagen per week actief. Vandaag besteld = morgen in huis. Door de unieke logistieke systemen van Vitaal zijn alle artikelen per stuk bestelbaar.


Online bestellen is bij Vitaal makkelijker dan ooit!

Eenvoudig en snel alle bestellingen en facturen opvragen

Snel inzicht in uw afdelingsbudget.

Automatische productlijst

Vaak bestelde producten automatisch in een lijst.

Selectie op eerder bestelde producten

Selectie op eerder bestelde producten.

Makkelijk opnieuw bestellen

Voorgaande orders kunt u makkelijk opnieuw bestellen.

Locatie selecteren

Eenvoudig bestellen voor diverse locaties.